Archives for Prill2021

Diseminim i rregullt për shërbimin

Më 27 Prill, u mbajt sesion diseminues ku morën pjesë punonjës të rinj, kolegë në radhët e organizatës...>>


Java Botërore e Imunizimit 2021 – Vaksinat na afrojnë

24 – 30 prill 2021 Java Botërore e Imunizimit – që festohet çdo vit në javën e fundit...>>


Java dixhitale në Akademinë Solferino të Federatës Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, 19-23 Prill, 2021

Nga 19 deri më 23 Prill, Akademia Solferino e Federatës Ndërkombëtare të Shoqërive të Kryqit të Kuq dhe...>>


Thirrje për furnizimin e softuerit për monitorimin e Butonit emergjent

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Mbështetje për zhvillimin gjithëpërfshirës të...>>


Shënimi i Javës së higjienës (08 deri më 15 prill 2021)

Sipas kalendarit të aktiviteteve tradicionale, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në periudhën prej 8...>>


Dita Botërore e Shëndetit viti 2021 – Ndërtimi i një bote më të drejtë, më të shëndetshme

Dita Botërore e Shëndetit është një ditë globale e ndërgjegjësimit të shëndetit publik që festohet çdo vit në...>>


Përforcimi i rrezistencës së personave të moshuar dhe personave me aftësi të kufizuara gjatë KOVID-19 dhe katastrofa të ardhshme

Projekti “Forcimi i rezistencës së të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara gjatë KOVID-19 dhe katastrofave të...>>


#11KKAPVH

Më 01.04.2021 u mbajt punëtoria e njëmbëdhjetë online KKA-PVH me titull “Ndihma e Parë Eko”, E njëjta u...>>


Mirënjohje për nxënësit heronj të shkollave të mesme

Kryqi i Kuq i RMV në bashkëpunim me ITM edhe gjatë pandemisë organizuan aksione të dhurimit të gjakut...>>


PROMOVIMI I 15 KANDIDATËVE TË CILËT E KALUAN TRAJNIMIN PËR KUJDESTARË

Si pjesë e projektit për zbutjen dhe tejkalimin e pasojave ekonomike dhe psikologjike të shkaktuara nga pandemia KOVID-19,...>>


Delegacioni i Gjysmëhënës së kuqe nga Turqia vizituan Kryqin e Kuq të RMV

Drejtori i Përgjithshëm i Gjysmëhënës së Kuqe Turke, Z. Ibrahim Alltan, bëri një vizitë dy-ditore në Kryqin e...>>


< kthehu mbrapa