Archives for Maj2021

Vizita e delegacionit të Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq

Më 27.05.2021, një delegacion i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq – Zyra Rajonale në Beograd mbajti një...>>


#18CKAPHV

Dhe tashmë gati për këtë të enjte, seminari i tetëmbëdhjetë, 27 maj në ora 20.00. Ju ftojmë të...>>


#17KKAPVH

Më 20 maj 2021, u mbajt seminari i shtatëmbëdhjetë KKA-PVH online “Bazat e të Drejtës Ndërkombëtare Humanitare”. Është...>>


21 Maj – Dita e pavarsise se Kryqit te Кuq te RMV

Vitet kanë kaluar ndërsa Kryqi i Kuq shumë e më shumë është aftësuar që t’i kryejë qëllimet dhe...>>


Secili meriton ndihmë!

Që kur kemi filluar në vitin 2015, ne nuk kemi ndaluar së mbështeturi migrantët dhe refugjatët që tranzitojnë...>>


URIME BAJRAMIN

Të nderuar, Muaji I Ramazanit sipas besimit Islam është periudhë e pastrimt shpirtëror dhe trupor, kohē per Vepra...>>


Fjalim me rastin e 8 Majit – Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe të kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV, prof.d-r. Romel Velev

Të nderuar qytetarë, vullnetarë mediatik, donatorë, partnerë, zonja dhe zotërinj. Është një kënaqësi e madhe për mua t’ju...>>


Përforcimi i rezistencës së të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara nga KOVID 19

Në kuadër të projektit rajonal “Përforcimi i rezistencës së të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara nga...>>


#16KKAPVH

Festat kaluan, të gjithë kemi pushuar pak dhe tashmë jemi gati për këtë të enjte, seminari i gjashtëmbëdhjetë,...>>


< kthehu mbrapa