Archives for Qershor2021

44 VITE NGA SJELLJA E DY PROTOKOLEVE SHTESË

PROTOKOLLET SHTESË TË 8 QERSHORIT 1977 TË KONVENTAVE TË GJENEVËS TË 12 GUSHTIT 1949 E Drejta Humanitare Ndërkombëtare...>>


VIZITË STUDIMORE NË KRYQIN E KUQ TË AUSTRISË

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në periudhën 22-25 Qershor 2021 realizoi një vizitë studimore...>>


Takim me Kryetarët e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Organizatave Komunale të Kryqit të Kuq

Në periudhën 24-26.06.2021 në Qendrën “Solferino” në Strugë, u mbajt një takim me Kryetarët e Kryqit të Kuq...>>


162 vjet të Betejës së Solferinos

Këtë vit mbushen 162 vjet nga Beteja e Solferinos, e cila ndodhi më 24 qershor të vitit 1859,...>>


Ndarja e mirënjohjeve në shenjë falënderimi

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e 14 qershorit – Dita botërore e...>>


Vizitë nga ana e delegacionit të UNFPA

Më 11.06.2021 Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut e vizituan delegacion i UNFPA. Delegacioni ishte...>>


Forumi i tretë për dhurimin e gjakut

Me rastin e 14 qershorit – Dita botërore e dhurimit të gjakut nga ana e Kryqit të Kuq...>>


Ngjarje me rastin e Ditës botërore për ngritjen e vetëdijes për keqpërdorimin e personave të moshuar

Rrjeti ndërkombëtar për preventivë për keqpërdorimin e personave të moshuar (INPEA) në vitin 2006 15 qershorin e shpalli...>>


14 Qershor – Dita Botërore e dhurimit të gjakut

Më 14 qershor, Dita Botërore e dhurimit të gjakut tradicionalisht festohet në mbarë botën. Ngjarjet që janë të...>>


PUNËTORI PËR DISEMINATORË

Në periudhën nga 09-11.06.2021 në Qendrën për kuadro dhe rekreacion “Солферино” në Strugë u zhvillua punëtoria për diseminatorët...>>


< kthehu mbrapa