Archives for Gusht2021

Përgatitje për Javën PVH

Duke filluar nga viti 2012, në pajtueshmëri me kalendarin tradicional të Kryqit të Kuq, në muajin shtator shënohet...>>


Ndihmë nga ana e Telekomi i Maqedonisë për qytetarët e zonave që janë kapluar nga zjarri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut shpreh falënderim të madhe deri tek Telekomi i Maqedonisë...>>


157 vjet nga Konventa e parë e Gjenevës

Më 22 gusht të vitit 1864, u miratua Konventa e Gjenevës për mbrojtjen e të plagosurve në luftë,...>>


Dita botërore e humanizmit

Çdo vit, Dita Botërore e Humanizmit përqendrohet në një temë të veçantë, duke bashkuar partnerë nga i gjithë...>>


Takim pune me përfaqësuesit e USAID

Më 12.08.2021 në Zyrën Qendrore të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt një...>>


THIRRJE PËR GRUMBULLIMIN E OFERTAVE PËR PAJISJE TEKNIKE PËR KRIJIMIN DHE FUNKSIONIM TË PLOTË TË SOFTUERIT DHE SHËRBIMIT TË BUTONIT EMERGJENT NË KKRMV

Tituli i projektit: Zhvillimi i shërbimeve të biznesit për kujdes dhe mbështetje të integruar në Kryqin e Kuq...>>


72 vjet nga Konventat e Gjenevës

Konventat e Gjenevës, të bazuara në të drejtën ndërkombëtare humanitare, u miratuan 72 vjet më parë, pas Luftës...>>


Kryqi i Kuq i RMV-së me dron i del në ndihmë dhe përkrahje Qendrës për menaxhim me kriza

Kryqi i Kuq i RMV-së ditëve që kaluan me dron u kyq për të ndihmuar dhe përkrahur në...>>


Vazhdojmë me mbështetjen në teren në Dellçevë

Kryqi i Kuq i RSM përmes Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq Dellçevë edhe më tutje mbetet në...>>


Ndihmë për familjen e prekur nga zjarri në Dellçevë

Sot, Kryqi i Kuq i RSM përmes Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq Delçevë vizitoi familjen, shtëpia e...>>


Thirrje për mbledhjen e ofertave

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadër të projektit “Mbështetje për zhvillimin gjithëpërfshirës të shërbimeve...>>


Thirrje për mbledhjen e ofertave

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadër të projektit “Zhvillimi i shërbimeve të biznesit për...>>


< kthehu mbrapa