Archives for Shtator2021

Dita ndërkombëtare për persona të moshuar

Me rastin e 1 Tetorit – Ditës Ndërkombëtare të të Moshuarve, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë...>>


Vizitë e Harald Fugger – Atashe në Ministrinë për Punë dhe Politikë Sociale në Kryqin e Kuq të RMV

Sekretari gjenral i Kryqit të Kuq të RMV-së z. Sait Saiti më 24.09.2021 realizoi takim me z Harald...>>


Kuiz nacional online për ndihmë të parë

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut më 20 Shtator të vitit 2021 organizoi Kuizin e...>>


Dita botërore për ndihmë të parë – “Bëhu hero në shkollën dhe bashkësinë tënde!

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut përmes organizatave të tij komunale të Kryqit të Kuq...>>


11 Shtatori

E nderuara Z-nja Kejt Meri Bërnz Ambasadore e SHBA-ve në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të nderuara përfaqësues...>>


Shënimi i Javës së Luftës kundër tuberkulozit (14-21 shtator)

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në periudhën prej 14 – 21 shtator të vitit...>>


Dita botërore e ndihmës së parë

A e dini se për çdo vit Kryqi i Kuq trajnon më shumë se 20 milion njerëz në...>>


Mjete fianciare për familjet e qytetarëve të cilët vdiqën nga zjarri në Qendrën Kovid në Tetovë

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe një herë i shpreh ngushëllimet më të thella...>>


Punëtori për përgatitjen e planit për aktivitete për zbatimin e procesit për shpërndarjen e mjeteve financiare nëpërmjet transferit kesh

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit rajonal “Forcimi i rezistimit të...>>


< kthehu mbrapa