Archives for Tetor2021

Takim bilateral

Në hapësirat e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 21 tetor 2021, u mbajt...>>


Trajnim me temë “Përforcimi i kapaciteteve të shoqatës nacionale në programet për ndihmë të parë”

Në periudhën prej 17-21.10.2021 në Qendrën për personel dhe rekreacion “Solferino” në Strugë u mbajt punëtoria me temë...>>


18 Tetori – Dita botërore e luftës kundër trafikimit me qenie njerëzore

Trafikimi me qenie njerëzore është një problem serioz social dhe është forma më serioze e shkeljes së të...>>


U mbajt takim pune me sekretarët e OKKK / KKQSH

Më 14.10.2021 në hapësirat e Hotel MERIOT në Shkup u mbajt takim pune me Sekretarin gjeneral të Kryqit...>>


Shënimi i Javës për luftë kundër sëmundjeve të sheqerit

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në mënyrë tradicionale e shënon Javën për luftë kundër...>>


Trajnim për ndihmë të parë psikologjike dhe përkrahje psiko-sociale

Në periudhën nga 03 deri më 06 tetor të vitit 2021, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë...>>


Pjesëmarrje në Trajnimin për trajnuesit për shëndet në situata emergjente

Gjatë periudhës prej 5 deri më 7 Tetor të vitit 2021 në Budapest, Hungari, Zyra Rajonale për Evropë...>>


Vizita ne Athine brenda programit të REDPRENEUR

Në periudhën prej 4 deri më 7 tetor të vitit 2021, përfaqësues të Kryqit të Kuq të Republikës...>>


Vizitë në Shqipëri me rastin e 100 vjetorit të themelimit të Kryqit të Kuq Shqiptar

Më 02.10.2021 Kryetari i Kryqit të Kuq të Reoublikës së Maqedonisë së Veriut Romel Velev dhe Sekretari gjeneral...>>


E nderuara familje, të nderuar miq dhe vullnetarë

Me pikëllim të madh morëm lajmin se një nga personalitetet që dha një kontribut të veçantë në zhvillimin...>>


Thirrje për mbledhjen e ofertave për pajisje monitorimi

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadër të projektit “Mbështetje për zhvillimin gjithëpërfshirës të shërbimeve...>>


< kthehu mbrapa