Bashkëpunim korporativ

Donacion nga kompania NOVARTIS

Më 14 tetor të vitit 2016 në hapësirat e Kryqit të kuq të RM-së u organizua manifestim për...>>


Java për kujdesin e personave të moshuar

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë këtë vit “Java e kujdesit për personat e moshuar” shënohet prej...>>


Vizitë zyrtare e Ambasadorit të Republikës së Sllovenisë

Ambasadori i Republikës së Sllovenisë Brajan Bergant më 19 maj të vitit 2011 realizoi vizitë zyrtare në Kryqin...>>


Vizita zyrtare e Ambasadorit të Republikës së Zvicrrës

Ambasadori i Republikës së Zvicrës Stefano Lazato më 12 maj të vitit 2011 ishte në vizitë në Kryqin...>>


Vizita e Zëvendës ambasadorit të Gjermanisë Walter R. Leuchs në Kryqin e Kuq të R. Maqedonisë

Zëvendës ambasadori i ambasadës gjermane në Maqedoni, z. Walter Leuchs dhe sekretar i parë i ambasadës Katharina Nauman...>>


< kthehu mbrapa