Lajmet kryesore

Donacion jo i zakonshëm

Secili mundohet ta japë kontributin e vet, në një mënyrë që t’ua lehtësojë situatën në të cilën gjinden...>>


Elizabeta Gjorgievska, bashkëshortja e kryetarit të RMV-së vullnetare e Kryqit të Kuq

Elizabeta Gjorgievska, bashkëshortja e kryetarit të RMV-së vullnetare e Kryqit të Kuq përgjigjet në linjën telefonike për ndihmë...>>


LAJMËRIM PËR DHURIM TË GJAKUT PËR BALLAFAQIM ME PANDEMINË COVID 19

Për shkak të situatës emergjente në shtet dhe zbatimit të masave dhe rekomandimeve të Qeverisë së Republikës së...>>


Në këto momente të vështira me rëndësi është që të ndihmojmë në korniza të mundësive tona dhe të...>>


Sot është Dita botërore e TB viti 2020!

Çdo vit, më 24 mars e shënojmë Ditën botërore të Tuberkulozit  (TB) që ta ngrisim vetëdijen publike për...>>


Ndihmë humanitare e donuar

Casino FlaminGo Hotel dhuroi rreth 2 ton ndihmë humanitare në pemë, perime dhe prodhime ushqimore, të cilat u dorëzuan...>>


< kthehu mbrapa