Lajmet kryesore

Mblidhen 20.211.361 denarë ndihma humanitare për popullsinë e prekur në Turqi dhe Siri

Deri më datën 13 shkurt 2023, përmes linjave telefonike të donatorëve dhe nga Fondi i Solidaritetit të Kryqit...>>


Janë grumbulluar 16.095.831 denarë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut vazhdon edhe më tej të mbikëqyrë situatën në Turqi...>>


Rreth 10 milionë denarë janë mbledhur për viktimat e tërmetit në Turqi

Më 8.02.2023, Kryqi i Kuq i RMV mbajti një konferencë për shtyp lidhur me tërmetin katastrofik në Turqi....>>


Ndihmë për popullatën e prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Tërmeti katastrofik që goditi Republikën e Turqisë dhe Republikën Arabe Siriane më 6 shkurt 2023 mori mbi 9.500...>>


Ndihmë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri.

Më 6 shkurt të vitit  2023, një tërmeti i fuqishëm katastrofik prej 7.8 sipas shkallës së Rihterit goditi...>>


Trajnim për deseminatorët e Promovimit të Vlerave Humanitare (PVH)

Cikli PVH për vitin 2023   Këtë fundjavë, më datat 4-5 shkurt, në Shkup është mbajtur  trajnimi për...>>


Pjesëmarrje në ngjarjen për të marrë formalisht sekretariatin e rrjetit “Fqinjët ndihmojnë të parët” nga ana e Kryqit të Kuq të Bullgarisë.

Në periudhën 30.01-01.02.2023 në Sofje të R. së Bullgarisë, Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq të RMV,...>>


Promovimi i videove për Shërbim kërkesë

Ribashkimi i familjeve Kemi më shumë se 150 vjet që i bashkojmë familjet Çdo vit, mijëra anëtarë të...>>


Promovimi i videove për Shërbim kërkesë

Mesazh familjar Ndonjëherë na mjafton vetëm një mesazh nga njerëzit tanë të dashur! Kryqi i Kuq i ndihmon...>>


Trajnim për mentorët e PVH (Promovimit të Vlerave Humanitare)

Më 26 janar u mbajt një takim online për mentorët e PVH për ciklin e sivjetshëm të PVH....>>


U mbajt punëtor për t’u angazhuar me politikëbërësit mbi avokimin për ndryshim dhe një takim partneriteti

Në kuadër të projektit rajonal “Forcimi i rezistencës së të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara gjatë...>>


Trajnim ndërkombëtar për mbështetje në para të gatshme dhe kupon

Në periudhën nga data 23-27 janar të vitit 2023, në qendrën “Solferino” – Strugë, u  mbajt trajnim ndërkombëtar...>>


< kthehu mbrapa