Lajmet kryesore

Shënimi i Javës së Higjienës (08-15 Prill 2023)

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në periudhën nga 8 deri më 15 prill 2023,...>>


U realizuan punëtori psiko-edukative për mbështetje psiko-sociale dhe ndihmën e parë psikologjike

Gjatë muajit mars 2023, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka realizuar 27 punëtori psiko-edukative...>>


Vizitë studimore nga Kryqi i Kuq i Gjeorgjisë

Në kuadër të projektit “Zbutja e efekteve dhe pasojave të COVID-19 tek më të cenuarit në shoqëri me...>>


Shënimi i Ditës botërore e luftës kundër tuberkulozit

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në përputhje me rekomandimet e Federatës Ndërkombëtare të Kryqit...>>


Janë mbledhur 61.370.000 denarë për popullatën e vuajtur të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut deri më 22 mars 2023, përmes linjave telefonike dhe...>>


Punëtori për forcimin e kapaciteteve lokale për gatishmëri efektive, reagim dhe kujdes shëndetësor në situata emergjente për Evropën Juglindore

Në periudhën nga 16 deri më 17 mars 2023, në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë, u mbajt  punëtori për...>>


Kryqi i Kuq përfundoi fushatën me 1 milion euro për zonat e goditura në Turqi dhe Siri

Kryqi i Kuq i RMV-së përmbylli me një akt solemn fushatën e ndihmës dhe mbështetjes për popullatën e...>>


U shënua 78 vjetori i Kryqit të Kuq dhe Dita e Dhurimit të Gjakut

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut këtë vit shënon 78 vjet nga themelimi i Organizatës...>>


Trajnimi në programin PVH ka përfunduar, është koha për aksion

Në kuadër të programit PVH përfunduan trajnimet e treta me temë “Dokumentimi i projekteve të vogla”. 1100 të...>>


Urime 8 Marsi

Në emër të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ju urojmë 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare...>>


Trajnime PVH për përpunimin e projekteve të vogla

Në kuadër të programit PVH për vitin 2023 kanë përfunduar edhe trajnimet e dyta të PVH. Në terren...>>


Pjesëmarrje në “Shkollën Rajonale të Sigurisë 2023”

Në kuadër të “Shkollës Rajonale të Sigurisë 2023” e cila u mbajt në Strumicë në periudhën 28.02.-02.03.2023 me...>>


< kthehu mbrapa