Lajmet kryesore

Takimi koordinues me sekretarët

Më 24 prill të vitit 2018 në ambientet e Kryqit të kuq të Republikë së Maqedonisë u mbajt...>>


Trajnimi i diseminatorëve

Në periudhën 20-22.04.2018, në Qendrën e kuadrove dhe rekreacionit “Solferino” në Strugë është mbajtur seminari për trajnimin e...>>


“Kontributi juaj – ndihmë e rëndësishme”

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë me moton: “Kontributi juaj – ndihmë e rëndësishme”, nga 16 deri...>>


Gezuar Pashkët

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë ju uron festat të lumtura të Pashkëve dhe Ju dëshiron shëndet...>>


55 vjet përvojë vullnetare

Vasil Apostollov është vullnetar në Kryqin e kuq tanimë 55 vjet. Tërë një jetë. Është lindur në Shtip,...>>


Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në aksionin për shpëtimin e planetit Tokë

Vitin e nëntë me radhë, Maqedonia është përfshirë në shënimin e aksionit më të madh ekologjik në botë...>>


“Përgatitjet gjeo-hapësinore për reagim në katastrofa”

Në periudhën 26-29 mars të vitit 2018, organizuar nga Ministria e Mbrojtjes/ bashkëpunimi civil ushtarak dhe Korpusi i...>>


Trajnim për gatishmëri dhe veprim në katastrofa

Nga 22 deri 24.03.2018 në Qendrën e trajnimit “Solferino”, Strugë, u mbajt trajnimi për gatishmëri dhe veprim në...>>


Trajnim për vullnetarë dhe bashkëpunëtorë profesional

Në qendrën e trajnimit Solferino në Strugë, prej 22-24 mars 2018 do mbahet një trajnim për gatishmërinë dhe...>>


Përfaqësues të 46 shoqatave nacionale në konferencë në Zagreb

Nga 13 deri 16 mars, në Zagreb u mbajt Konferenca Vjetore kushtuar rivendosjes së lidhjeve familjare dhe një...>>


17-marsi

Në vigjilje të ditës së nesërme, 17-marsi – Ditës së Formimit të Kryqit të kuq  të Republikës së...>>


17 marsi, dita e formimit të Kryqit të kuq të RM-së dhe dita e dhurimit të gjakut në RM

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë shënon 73-vjetorin e ekzistencës së vet dhe 23 vjet të anëtarësimit...>>


Punëtoria edukative për vullnetarët e Kryqit të kuq

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të projektit: “Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të...>>


< kthehu mbrapa