Lajmet kryesore

MBLEDHJA E KUVENDIT TË KRYQIT TË KUQ TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Më 20.12.2016, në Shtëpinë e organizatave humanitare: “Dare Xhambaz” në Shkup, Kuvendi i Kryqit të kuq të RM-së...>>


5 dhjetor, DITA BOTËRORE E VUËLLNETARIZIMIT

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë edhe si çdo vit, ashtu edhe sot shënoi 5 dhjetorin, Dita...>>


5 dhjetor, DITA BOTËRORE E VULLNETARIZIMIT

Vullnetarët dhe vullnetarizimi në çdo shtet paraqesin potencial të madh njerëzor i cili vazhdimisht mobilizohet në pajtueshmëri me...>>


JAVA E LUFTËS KUNDËR TREGTISË ME NJERËZ

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë si anëtar i Sekretariatit të Komisionit nacional për luftë kundër tregtisë...>>


MBLEDHJA E 7-TË E PARTNERITETIT TË KRYQIT TË KUQ TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Sot më 24.11.2015  Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë organizoi mbledhjen e 7- të në Panairin e...>>


JAVA E KUJDESIT PËT TË MOSHUARIT – PANAIRI I MINI AKTIVITETEVE

Më 21.11.2016, në ditën e pare nga java e kujdesit për të moshuarit, e cila shënohet nga 21...>>


KRYQI I KUQ I MAQEDONISE DHE AMBASADA E FRANCES NE MAQEDONI NENSHKRUAN ANEKS MARRVESHJE PER BASHKPUNIM

Në ditën 25.11.2016 vit, Kryqi i kuq i Maqedonisë, përfaqësuar nga sekretari i përgjithshëm Sait Saiti dhe Ambasada...>>


D-R MILCO TRAJKOV FITUES I CMIMIT TE PLAKETES PERKUJTIMORE TE QYTETIT

Ne solemnitetin e mbajtur ne zyrat e teatrit JHK Xhinot u ndan cmime ku D-r Milco Trajkov eshte...>>


DONACION NGA KOMPANIA NOVARTIS

Më 14.10.2016 në hapësirat e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë kompania NOVARTIS dhuroi mjete në Fodnin...>>


AKSIONI I 6-të TRADICIONAL ME MOTO KLUBIN “GUARDIAN ANGELS MC”

Në kuadlr të aktiviteteve me rastin e shënimit të 8 vjetorit nga formimi i Moto Klubit “Guardian Angels...>>


PUNËTORI RAJONALE PËR DHURIM VULLNETAR TË GJAKUT DHE KLUBI 25 NË BERAT – REPUBLIKA E SHQIPËRISË

Në periudhën prej 08 – 10 tetor të vitit 2016 u mbajt Punëtori rajonale për dhurimin e gjakut...>>


MBINDËRTIMI I KAPACITETEVE TË SHËRBIMIT PËR KËRKIM

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë që në fillim të krizës me emigrantë në mënyrë aktive është...>>


FUSHATË ME RASTIN E 16 TETORIT – DITA E URISË

Një e teta e popullatës në botë jetojnë në uri dhe varfëri ekstreme. Njerëzit më shumë vuajnë nga...>>


< kthehu mbrapa