Lajmet kryesore

Mbledhja e Kuvendit të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Më 12.12.2017, në Shtëpinë e Organizatave Humanitare “Dare Xhambaz”, në Shkup, Kryqi i kuq i RM-së mbajti mbledhjen...>>


U mbajt punëtoria transnacionale në Projektin “Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situatat komplekse emergjente”

Në kuadër të Projektit “Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situatat komplekse emergjente”, mbështetur nga BE-ja...>>


5 dhjetori – Dita Botërore e Vullnetarizmit

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë, sikurse çdo vit, ashtu edhe sot më 05.12.2017 shënoi 5 dhjetorin,...>>


Punëtoria e ndarjes së përvojave për shëndetin dhe kujdesin në aktivitetet me migruesit

Në periudhën 03-05/12/2017, në Zagreb, Kroaci, mbahet një takim i shoqatave nacionale, i organizuar nga Federata Ndërkombëtare e...>>


5 dhjetori – Dita Botërore e Vullnetarizmit

Vullnetarët dhe vullnetarizmi në çdo vend janë një potencial i madh njerëzor që në vazhdimësi mobilizohet në përputhje...>>


Java e luftës kundër tregtisë me njerëz

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë, si anëtar i Sekretariatit të Komisionit Nacional për luftë kundër tregtisë...>>


Kryqi i kuq i RM-së, 22 vjet anëtar i barabartë i Federatës ndërkombëtare të shoqatave nacionale të Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe

Të kujtojmë këtë ditë kur në vitin 1995, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë u bë anëtar...>>


U hap objekti i ri në Qendrën e Trajnimit Solferino – Strugë

Më 22 nëntor, në mënyrë solemne u hap objekti i ri në Qendrën e Trajnimit Solferino  në Strugë....>>


Punëtoria për uljen e rrezikut nga katastrofat

Në organizim të Kryqit të kuq të Serbisë dhe Kryqit të kuq të Austrisë, në periudhën 15-16 nëntor...>>


Hapet një objekt i ri në Qendrën e trajnimit Solferino – Strugë

Nesër, më 22 nëntor, në ora 12 do të hapet një objekt i ri në Qendrën e trajnimit...>>


Prezantimi i rezultateve të hulumtimit në temën: “Nevoja për shërbime sociale dhe shëndetësore për të moshuarit”

Në kuadër të shënimit të “Javës së kujdesit për të moshuarit”, më 21 nëntor në Kryqin e kuq...>>


Informimi dhe komunikimi, segment i rëndësishëm i promovimit të aktiviteteve për rivendosjen e lidhjeve familjare

Me qëllim të përmirësimit të përgjigjes ndaj sfidave të rrjetit për Rivendosjen e lidhjeve familjare dhe integrimit efikas...>>


“Java e kujdesit për të moshuarit”

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë nga 20 deri 26 nëntor të vitit 2017 shënon “Javën e...>>


< kthehu mbrapa