Zgjedhja e redaktorit

7.537 pacientë kanë kërkuar ndihmë nga vullnetarët e Kryqit të Kuq

Nga implementimi njëmujor i Projektit “Udhëzuesi në spital” në Qendrën Klinike “Nënë Tereza”, nevojë më të madhe për...>>


Trajnim për asistentë personalë

Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit Ju informon se Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë fton...>>


Vullnetarët në aksion

Me rastin e 05 Dhjetorit, Ditës së Vullnetarizmit, nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë mbështetur nga vullnetarët e...>>


Edhe një sukses i madh i BOB-Kryqit të kuq Ohër

Të gjithë 57 pjesëmarrësit e Garës VI Nacionale Breinobrein që u mbajt më 21 tetor (e diel) në...>>


Punkti për të pastrehurit

Punkti për të pastrehurit i Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit i cili gjendet në territorin e...>>


10 vjet bashkëpunimi mes Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit dhe Ambasadës Amerikane në Shkup, 10 vjet në shërbim të njerëzimit

Gjatë dhjetë viteve të fundit, me iniciativën e përbashkët të Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit dhe...>>


Dita Botërore e Ndihmës së Parë

Me rastin e Ditës Botërore të Ndihmës së Parë, (8 shtator), Kryqi i Kuq në Shkup organizoi një...>>


“Ji këtu për të tjerët. Dhuro gjak. Ndaj jetë.”

Çdo vit, vendet në mbarë botën festojnë Ditën Botërore të Dhurimit të Gjakut më 14 qershor. Nëpërmjet ngjarjeve...>>


13 VJECARËT I SHPËTUAN JETËN NJË UDHËTARI NË AUTOBUS, PËRDERISA PO KTHEHESHIN NGA GARAT PËR NDIHMËN E PARË

Një udhëtar në një autobus të qytetit, të cilit sot i ishte keqësuar gjendja, ka pranuar ndihmën e...>>


Vullnetarizmi dhe praktika

Ivana është punonjëse e diplomuar sociale dhe tanimë 3 vjet është anëtare e ekipit të punonjësve socialë të...>>


Aksion i përbashkët i pyllëzimit

Me iniciativë të Ekipit mobil në Likovë, më 24 shkurt, në f. Llojan, me banorët lokalë u zbatua...>>


Ju duhet ndihmë – lajmërohuni në Kryqin e kuq

Në këto ditë me borë të dimrit nëse jeni të moshës mbi 60-vjeç dhe jetoni në Ohër, vullnetarët...>>


< kthehu mbrapa