Zgjedhja e redaktorit

Mbështetje për të gjithë

Ekipi mobil i Kryqit të kuq të RM pas përfundimit të ndërrimit gjatë udhëtimit për në Shkup, tregoi...>>


Emigrantët nga SHBA-ja siguruan shpëtimtarë në Liqenin e Dibrës

Kryqi i kuq i Dibrës siguroi një trajnim për gjashtë shpëtimtarë që punojnë në bregun e Liqenit artificial...>>


Mbështetja e Bankës Silk Roud SHA Shkup

Së bashku me qytetin e Shkupit, vazhdojmë për të dhënë mbështetje për qytetarët tanë gjatë kohës së valës...>>


Zjarret e pyjeve në territorin e komunës së Kriva Pallankës

Ekipi i reagimit në katastrofa i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë – Organizata komunale e Kriva...>>


Shembulli pozitiv 2

Emri im është Selma Avdi dhe jam 23 vjeçe. Me familjen u shpërngula në Shkup në vitin 2000,...>>


Orë noti dhe rekreacion për fëmijët me shikim të dëmtuar

Në kuadër të Qendrës për mbështetjen e personave me shikim të dëmtuar në Kryqin e kuq të qytetit...>>


Zemra ime në të gjitha ngjyrat

Në aspektin e mbështetjes psikosociale për fëmijët me anomali të lindura të zemrës, Kryqi i kuq i qytetit...>>


Shembulli pozitiv

Stojçe Tocinovski, piktor akademik dhe vullnetar në Kryqin e kuq të qytetit të Shkupit. Ai është pjesë e...>>


Dhuro nga zemra – bëhu human

Në vigjilje të festës së Ramazan Bajramit, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Siti...>>


“Vrapojmë së bashku”

Zhvillimi i drejtë fizik i fëmijëve është shumë i rëndësishëm për shëndetin e tyre dhe gjendjen e tyre...>>


Dhuro nga zemra – bëhu human

Në vigjilje të festës së Ramazan Bajramit, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Skopje...>>


01 Qershori, Dita Botërore e Kujdestarëve

Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në kuadër të aktiviteteve për mbështetjen dhe shoqërizimin e personave me...>>


Shoqërimi me vartësit e Shoqatës “Mobilnost” – Shkup

Tanimë katër vjet me radhë vullnetarët e Kryqit të kuq të RM-së – Organizata komunale Qendër mbështesin takimin...>>


< kthehu mbrapa