Zgjedhja e redaktorit

U shpëtua një jetë

U shpëtua nga ngrirja. Siç e quajnë – “Njeriu i pyjeve”, 61-vjeçari i pastrehë – Tosho Llazarov, i...>>


Me rastin e ditëlindjes së Toshes sonë, pasuesit dhe fansat e tij dhuruan gjak

Humanitet, emocione, rini dhe muzika e tij e mrekullueshme, ishte atmosfera që ndihej në aksionin e djeshëm tradicional...>>


PIKA E KRYQIT TË KUQ PËR TË PA STREHURIT

Kur temperaturat në qytetin e Shkupit ranën 15 dhe 20 gradë nën zero, Pika për të pa strehurit...>>


VAZHDON TRADITA FAMILJARE HUMANE

Para një jave jo të plotë Organizatën komunale Qendër e vizitoi zonja Radka Janevska, e cila u prezantua...>>


MBLEDHJE TEMATIKE TË OMBUDSMANËVE TË EVROPËS JUGLINDORE NË ORGANIZIM TË ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Roli i Ombudsmanit në mbrojtjen e fëmijëve të ikur/migrantë Kriza me migrantë që përfshiu Evropën në dy vitet...>>


“Pleqëria – privilegj apo diskriminim”

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë – Organizata komunale Kriva Pallankë më 16 dhjetor të vitit 2016...>>


< kthehu mbrapa