24 Tetor, 2018

Edhe një sukses i madh i BOB-Kryqit të kuq Ohër

Të gjithë 57 pjesëmarrësit e Garës VI Nacionale Breinobrein që u mbajt më 21 tetor (e diel) në Shkup, në konkurrencën e 336 garuesve nga 19 qendra në Maqedoni, u stolisën me medalje, nga të cilat 32 trofe, 14 medalje të arta dhe 11 medalje të argjendta, duke konfirmuar në këtë mënyrë edhe një herë se Qendra për Zhvillimin e Shkathtësive jetësore BOB-Kryqi i kuq është më i suksesshmi në Maqedoni.

Përveç kësaj, rezultati më i mirë i kësaj gare u shënua nga një nxënës i Qendrës së Ohrit.

 

< kthehu mbrapa