17 Qershor, 2024

Forumi i gjashtë i dhurimit të gjakut

Me rastin e 14 qershorit – Ditës botërore të dhurimit të gjakut, u organizua Forumi i 6-të për dhurim vullnetar të gjakut, i cili u mbajt nga 14-15 qershor 2024 në Veles me temë “Konceptet e reja për motivimi në dhurimin vullnetar të gjakut”.

Në Forumin ishin të pranishëm 29 përfaqësues nga Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Instituti për Mjekësi Transfuzive, organizatat kamunale te Kryqit të Kuq dhe motivues nga zonat lokale, ku sollën konkluzione që duhet të shërbejnë për rritjen e motivimit për dhurimin vullnetar të gjakut.

< kthehu mbrapa