27 Shkurt, 2018

Ju duhet ndihmë – lajmërohuni në Kryqin e kuq

Në këto ditë me borë të dimrit nëse jeni të moshës mbi 60-vjeç dhe jetoni në Ohër, vullnetarët e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë – Organizata komunale Ohër, do t’ju ndihmojnë në qoftë se keni nevojë për të shkuar te mjeku, në farmaci, dyqan etj.

 

Ju presim të lajmëroheni në telefonin 070 315-309 ku mund të jepni të dhënat për llojin e kërkesës Suaj dhe adresën e banimit. Kryqi i kuq Ohër, gjithmonë miku Juaj.

< kthehu mbrapa