7 Qershor, 2017

Kryqi i kuq i Maqedonisë dërgon urime për suksesin e madhë të ekipit të hendbollit Vardar

Kryqi i kuq i Maqedonisë me 5 ekipet e vullnetarëve, mjekë dhe paramedike dhe me 3 automjete nga të cilat 1 ambulancë, ka marrë pjesë në dhënien e ndihmes se pare gjate festimit te sheshi Maqedonia me rastin e fitores së Shampiones se Ligës së Vardarit. Ekipet tona u dhënë ndihmën e parë për më shumë se 50 njerëz me simptomat e valeve diellore te nxehta dhe dehidratim, si dhe 2 persona u transportuan në Qendrene klinikes  se urgjencës “Nënë Tereza”.

< kthehu mbrapa