8 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Мe 07.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1612 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3676 shishe ujit të pijshëm, 324 pako me produkte ushqimore, 15 pako me mjete higjienike, 35 pako me biskota, 1044 batanje, 11 pako per ndihme te pare, 16 pako qumesht per foshnja,42 pampersa per foshnja,16 shishe per foshnja,11 seta per foshnja dhe 6 persona jane transportuar ne spital.

< kthehu mbrapa