19 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Prej 15-17.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc.Ndihma e pare i u është dhënë 3271 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 11 449 shishe ujit të pijshëm, 539 pako me produkte ushqimore,289 pako me mjete higjienike, 68 me biskota, 113 pako me qumesht per femije, 206 pako qumesht me cokolade,166 pako pampersa per fosnja, 12 seta per foshnje, 64 pako me ndihme te pare, 587 batanije, 4 thase per fjetje, 1 tende, 93 shishe per foshnja, 41 pako me faculeta te lagura dhe 19 persona jane trasportuar ne spital.

< kthehu mbrapa