14 Shtator, 2022

Ndërtimi i objektit të ri të Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq të Kavadarit

Sot filloj ndërtimi i godinës së re të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut-  Organizata komunale e Kavadarit në vendin e objektit që u dogj deri në themel në muajin Maj të këtij viti.

Ngjarja u shënua në prani të Sekretarit të Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, d-r Sait Saiti, kryetarëve të komunës së Kavadarit, z. Mitko Jançev dhe komunës së Rosomanit, z. Stojan Nikolov kryetari I Organizatës komunale të Kryqit të Kuq Kavadar z. Dimitar Karakulev, si dhe përfaqësues nga institucionet vendore, ministritë rajonale, sektori i biznesit, anëtarë dhe vullnetarë të Kryqit të Kuq dhe mediat.

< kthehu mbrapa