3 Shtator, 2015

NDIHMË PËR EMIGRANTËT

Më 02.09.2015, ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc. Deri me oren 17:00  i u është dhënë ndihma e pare 323 personave dhe 2 persona jane trasportuar deri te ekipet mjeksore te locuara ne Vinojug.Poashtu eshte bere edhe shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2280 shishe të ujit të pijshëm, 32 pako me mjete higjienike, 14 pako me produkte ushqimore, 19 pako per foshnja dhe qumesht per femije.

Untitled-1

< kthehu mbrapa