4 Tetor, 2018

Punkti për të pastrehurit

Punkti për të pastrehurit i Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit i cili gjendet në territorin e komunës së Karposhit, u vizitua nga ana e kryetarit të komunës së Karposhit, z. Stefan Bogoev.

Kryetari i komunës u njoftua me aktivitetet dhe shërbimet të cilat i ofron ky punkt për këtë kategori të prekshme të personave. Përgjatë vizitës, kryetari donoi ushqim të konzervuar dhe pije, por edhe premtoi mbështetje për të ardhmen, për riparimin e kulmit të objektit.

Punkti për të pastrehurit gjatë viteve të fundit ka fituar mbështetje të vazhdueshme nga qyteti i Shkupit, një numër i madh i kompanive si dhe nga qytetarët human.

 

< kthehu mbrapa