17 Dhjetor, 2021

Takim i Kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV d-r Romel Velev me Ambasadoren e Republikës së Kroacisë Nives Tiganj

Në ambientet e Ambasadës së Republikës së Kroacisë, më 17 dhjetor 2021, u zhvillua takimi i kryetarit të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dr. Romel Velev, dhe ambasadorja e Republikës së Kroacisë, Nives Tiganj. Gjatë takimit u nda një Çertifikatë Mirënjohjeje nga Kryqi i Kuq Kroat për donacion dhe mbështetje në përballjen e sfidave dhe pasojave të mëvonshme të krizës me tërmetin e 29.12.2020 në Sisak.

Në pritjen në Ambasadën Kroate u diskutua për bashkëpunimin aktual në drejtim të ndihmës emergjente dhe fatkeqësive, si dhe u ndanë projektet aktuale të Kryqit të Kuq si “Fqinjët ndihmojnë së pari”, të cilat promovojnë më tej solidaritetin dhe mbështetjen e ndërsjellë në nivel rajonal.

Ambasadori Tiganj falënderoi për ndihmën humanitare të ofruar nga Kryqi i Kuq i RMV-së, ndërsa kryetari Velev theksoi se Kryqi i Kuq do të vazhdojë të kontribuojë aty ku kemi më shumë nevojë.

< kthehu mbrapa