21 Shkurt, 2022

Takim i parë rajonal me sekretarët për procesin TRANSFORMIMI 28

Procesi i transformimit 28 promovon pjesëmarrjen dhe konsultimin me të gjitha palët e interesuara. Filluam ta shpërndajmë atë në nivel lokal me organizatat tona komunale të Kryqit të Kuq dhe Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit. Qëllimi është të dëgjohet mendimi i sekretarëve për drejtimet në të cilat duhet të lëvizë Shoqata Kombëtare në të ardhmen.

Takimin e parë e patëm në Shkup me përfaqësuesit e Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit dhe organizatat komunale të Kisella Vodës, Çairit, Karposhit, Gazi Babës, Kumanovës, Kriva Pallankës, Velesit, Tetovës dhe Gostivarit.

< kthehu mbrapa