21 Korrik, 2021

Takim pune me sekretarët e OKKK / KKQSH

Më 05.07.2021 Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut mbajti takime pune me sekretarët e organizatave komunale të Kryqit të Kuq dhe Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit (OKKK . KKQSH).

Gjatë takimit u diskutuan sfidat dhe aktivitetet aktuale dhe të ardhshme në disa fusha, duke përfshirë përgjigjen e Kovid-19, aspektet e zhvillimit të Kryqit të Kuq dhe Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit, punën e projektit, zbatimin e kurseve të ndihmës së shpejtë për kandidatët. drejtuesit dhe organizatat e punës, një program i ndihmës personale për të mbështetur të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara dhe aspektet financiare të punës së tyre.

Takimet u mbajtën në përputhje me “Protokollet që dalin nga Plani për zvogëlimin e masave kufizuese për të parandaluar përhapjen e koronavirusit” të përshkruara nga Qeveria e RMV.

< kthehu mbrapa