4 Korrik, 2024

Takimi i Tretë i Lidershipit të Rrjetit “Fqinjët ndihmojnë të parët”

Më 3 korrik 2024, në Sarajevë u mbajt takimi i tretë udhëheqës i anëtarëve të rrjetit “Fqinjët ndihmojnë të parët”. Në takim, 9 shoqata kombëtare prezantuan dhe diskutuan praktikat dhe iniciativat e mira për bashkëpunim të ndërsjellë në përputhje me angazhimin e nënshkruar në Konferencën e 33-të Ndërkombëtare për Mbështetjen e Ndërsjellë në Kohë Katastrofash, si dhe diskutimet për përgatitjet për takimet e ardhshme statutore të Lëvizjes në tetor të këtij viti. Rrjeti “Fqinjët ndihmojnë të parët” është zgjeruar duke pranuar një tjetër Shoqatë Kombëtare, pra Kryqi i Kuq Grek është pranuar si anëtari i trembëdhjetë i rrjetit.

< kthehu mbrapa