20 Qershor, 2024

Trofe për Organizatën Komunale të Kryqit të Kuq Probishtip

ë datë 18.06.2024 në Probishtip në sallën e mbushur plot u organizua ndarja e kupës PVH për vitin 2024. Vendi i parë dhe një kupë iu nda Kryqit të Kuq Probishtip. Të rinjtë e këtij qyteti krijuan 6 projekte, 5 prej të cilave u vlerësuan me diell, pra projekte me ndryshime të përhershme.

Vendin e dytë e ndanë Organizata Komunale e Kryqit të Kuq Karposh, Gostivar, Kumanovë dhe Ohër, të cilat kanë zhvilluar nga 3 projekte që janë vlerësuar me diell.

Në këtë manifestim folën kryetari i Komunës së Probishtipit, z. Dragan Anastasov, si dhe sekretari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq të RMV, z. Sait Saiti, të cilët së bashku me Bordin Drejtues ofrojnë mbështetje për zbatimin e programit.

Këtë vit në program janë përfshirë 1090 të rinj, të cilët kanë zhvilluar 169 projekte përmes të cilave kanë ndihmuar 4171 persona.

Urime të gjithë të përfshirëve në ciklin e PVH-së të këtij viti për rezultatet e arritura në nivel lokal, pra dhe në nivel kombëtar.

< kthehu mbrapa