Author Archives for Filip Ivkovski

Средби со претставници од младинската структура на Црвен крст на Република Северна Македонија

април 1, 2022 11:07 am Published by Коментарите се исклучени на Средби со претставници од младинската структура на Црвен крст на Република Северна Македонија Во изминатиот период се одржаа три средби и тоа со... >>

Нова услуга на Црвениот крст – превоз на лица со посебно опремени наменски возила

мај 4, 2022 2:01 pm Published by Коментарите се исклучени на Нова услуга на Црвениот крст – превоз на лица со посебно опремени наменски возила Црвениот крст на Република Северна Македонија преку Црвениот крст на... >>

Работна средба со директорите на Центарот за управување со кризи и Дирекцијата за заштита и спасување

април 21, 2022 10:28 am Published by Коментарите се исклучени на Работна средба со директорите на Центарот за управување со кризи и Дирекцијата за заштита и спасување На 20.04.2022 година во просториите на Центарот за подготвеност и... >>

Еднократна парична помош за семејства со социо-економски ранливи и лица со попреченост

март 30, 2022 3:51 pm Published by Коментарите се исклучени на Еднократна парична помош за семејства со социо-економски ранливи и лица со попреченост На 30.03.2022 година во просториите на Црвениот крст на РСМ,... >>