Author Archives for Mursel Maznikar

Честит Велигден

мај 5, 2024 12:00 pm Published by Коментарите се исклучени на Честит Велигден Црвен крст на Република Северна Македонија на сите верници од... >>

188 мали ПХВ проекти

април 29, 2024 12:00 pm Published by Коментарите се исклучени на 188 мали ПХВ проекти Одлични резултати и оваа година во ПХВ програмата-програма за регрутирање... >>

Годишно обраќање на генералниот секретар на Црвен крст на РСМ, д-р Саит Саити

декември 29, 2023 11:43 am Published by Коментарите се исклучени на Годишно обраќање на генералниот секретар на Црвен крст на РСМ, д-р Саит Саити Почитувани, Крајот на годината е време кога се навраќаме на... >>

Помош на настраданото население погодено од катастрофалните поплави во Словенија

август 9, 2023 12:16 pm Published by Коментарите се исклучени на Помош на настраданото население погодено од катастрофалните поплави во Словенија Катастрофалните поплави предизвикани од силното невреме, кое во изминатите денови... >>

Посета на Хрватскиот Црвен крст во рамки на подготовките на вежбата „Хуманитарен одговор 2023“

јули 31, 2023 11:29 am Published by Коментарите се исклучени на Посета на Хрватскиот Црвен крст во рамки на подготовките на вежбата „Хуманитарен одговор 2023“ Во периодот 26-27.07.2023 година, Генералниот секретар на Црвен крст на... >>

Потпишан договор за регионална соработка со националните друштва на Црвен крст од Албанија и Косово

јули 7, 2023 7:07 am Published by Коментарите се исклучени на Потпишан договор за регионална соработка со националните друштва на Црвен крст од Албанија и Косово На 05.07.2023 година, Генералниот секретар на Црвен крст на Република... >>