Author Archives for Sanja Matovska

ПХВ недела 21-27 септември

август 26, 2022 10:58 am Published by Коментарите се исклучени на ПХВ недела 21-27 септември Традиционално секоја година ПХВ неделата се одбележува од 21 до... >>

ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ!

август 25, 2022 4:28 pm Published by Коментарите се исклучени на ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ! Сакате да работите во пријатна атмосфера, мотивирани и постојано со... >>

КОНКУРС

август 23, 2022 1:21 pm Published by Коментарите се исклучени на КОНКУРС Врз основа на верификација на посебната програма за Негувател/ка за... >>

123 мали ПХВ проекти

јули 7, 2022 2:34 pm Published by Коментарите се исклучени на 123 мали ПХВ проекти 24 Jуни беше термин за доставување на реализирани ПХВ мали... >>

Јавен настап на кандидатот за Претседател на Црвен крст на Република Северна Македонија

јуни 20, 2022 2:44 pm Published by Коментарите се исклучени на Јавен настап на кандидатот за Претседател на Црвен крст на Република Северна Македонија Согласно Одлуката за распишување на избори на сите организациони нивоа... >>