Главни вести

Почитувани

Црвениот крст на Република Македонија преку Општинска организација на Црвен крст Свeти Николе, превзeма акција за намалување на...>>


СВЕЧЕНО ОДБЕЛЕЖАН 17 МАРТ

Јубилејот 70 години Црвен крст на Република Македонија под мотото “ЧЕКОРИМЕ ЗАЕДНО”, на 17 Март 2015 година се...>>


Отворање на музејска поставка во Црвениот крст на РМ

Црвениот крст на Република Македонија во пресрет на главното одбележување на 70 годишниот јубилеј од своето институционално основање...>>


АКТИВНОСТИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ДОНИРАНИТЕ СРЕДСТВА ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО МАКЕДОНИЈА

На 26.02.2015 година во 10:30 часот во просториите на Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија...>>


ПОМОШ НА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Штип,...>>


Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Прилеп,...>>


Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Штип,...>>


Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Свети...>>


Хуманитарна помош 08.02.2015

  Во текот на вчерашниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хумаитарна помош во: Битола,...>>


Хуманитарна помош 07.02.2015

Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хумаитарна помош во: • Битола,...>>


Хуманитарна Помош 06.02.2015

  Црвениот крст на Република Македонија во рамките на хуманитарната акција за обезбедување на помош за настараданото население...>>


ПОМОШ НА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Црвен крст на Република Македонија на 04.02.2015 година во 12:30 часот во просториите на Црвениот крст на Република...>>


Соопштение за помош на настраданото население од поплавените подрачја во Македонија

Поројните врнежи од дожд и зголемениот водостој на реките во земјата, предизвикаа поплави на населени места и плодни...>>


< врати се назад