јуни 17, 2020

ДОНАЦИЈА ЗА ЦАРИНСКАТА УПРАВА ОД ЦРВЕНИОТ КРСТ

Добрата меѓусебна соработка во време на пандемија Covid-19, Црвениот крст на РСМ на Царинската управа му донираше 2000 заштитини маски и 2500 заштитни ракавици.

< врати се назад