август 24, 2015

МЕДИЦИНСКА И ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА МИГРАНТИТЕ

Мобилните тимови на Црвениот крст поддржани од страна на УНХЦР викендов имаа преку 800 интервенции по прва помош и беа дистрибуирани 2800 пакети со храна и 10.000 шишиња вода.

 

32131233

< врати се назад