октомври 16, 2023

Погледнете го видеото од денешната генерална проба на вежбата “Хуманитарен одговор 2023”

Погледнете го видеото од денешната генерална проба на вежбата “Хуманитарен одговор 2023” 👇
Ве очекуваме во среда на 18 октомври во 11.00 часот во Градски парк!

#ХуманитаренОдговор2023 #PёrgjigjeHumanitare2023
#ЦрвенКрст #RedCross
#SkopjeEarthquake60years #Солидарност

< врати се назад