мај 27, 2021

Посета од страна на делегација на Меѓународниот комитет на Црвен крст


Notice: Undefined variable: sharify_buttons in /home/ckrm/public_html/wp-content/plugins/sharify/sharify.php on line 333

На ден 27.05.2021 година во просториите на Црвен крст на РСМ се одржа посета од страна на делегација на Меѓународниот комитет на Црвен крст – Регионална канцеларија од Белград. За време на посетата разговарано беше за тековните активности кои се спроведуваат со поддршка на МКЦК како и дискутирани беа можностите и предизвиците за унапредување на ефикасноста и комуникацијата помеѓу организациите.

< врати се назад