Останати новости

Генералниот секретар на Црвениот крст Саит Саити даруваше крв во американската амбасада во Скопје

Генералниот секретар на Црвениот крст Саит Саити, денеска даруваше крв на хуманитарен настан организиран од Амбасадата на Соединетите...>>


Помош на настраданото население погодено од катастрофалниот земјотрес во Мароко

Земјотресот со јачина од 6,8 степени според Рихтеровата скала кој го погоди Мароко на 8 септември, предизивика големи...>>


Работилница за самопроцена на подготвеноста на националното друштво за примена на алатката за финансиска поддршка на ранливо население преку готовински трансфер и ваучери – CVA

Црвениот крст на Република Северна Македонија со поддршка на Меѓународната Федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина, од...>>


види ги сите