Dhjetor

Дата

Крводарителска акција 

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.12.

СОУ Кирил и Методиј

Неготино

11.30-15.30

30

 

01.12.

СОУ Љупчо Сантов

Кочани

09-14

25-30

 

01.12.

СОУ Св.Наум Охридски

Охрид

08.30-12.30

20-25

СТМ Охрид

01.12.

СОУ Киро Бурназ

Куманово

08-12

20-30

 

01.12.

ПС Прилеп

Прилеп

09-13

20

БХ

02.12.

ПС Битола

Битола

08-13

30-40

БХ

02.12.

ПС Кисела Вода/ПС БПС

К.Вода

09-13

20

БХ

02.12.

Граѓанство Македонска Каменица

Делчево

09.3-13.30

20

СОУ Методи М.Брицо

02.12.

СОМУ Гостивар

Гостивар

12.30-17

30-40

 

03.12.

Здружение на граѓани (СДСМ)

Прилеп

09-15

50-60

Општински штаб на СДСМ

03.12.

Граѓанство Радишани

Чаир

10.30-15.30

40-50

ОУ Ацо Шопов

04.12.

недела

       

05.12.

АД Макптерол

Центар

08-14

40-50

БХ

05.12.

Навивачка група Лозари

Кавадарци

09-14

20-30

 

05.12.

Факултети на УЈИЕ

Тетово

10-15

15-20

Ректорат на УЈИЕ

06.12.

Граѓанство

Радовиш

09-15

30-40

Црвен крст Радовиш

06.12.

Технички факултет

Битола

10-14

20-30

 

06.12.

Факултети на УЈИЕ

Тетово

10-15

15-20

Ректорат на УЈИЕ

06.12.

Мин. за земјоделство и шумарство

Центар

09.30-14

20-30

БХ

07.12.

СОУ Гоце Делчев

Валандово

09-13

25-30

 

07.12.

СОУ Киро Бурназ

Куманово

08-12

20-30

 

07.12.

ЈКП Водовод

Кочани

08-13

20

 

07.12.

СТОУ Гостивар

Гостивар

10-15

20-25

Злате Малаковски

07.12.

СОУ Ванчо Питошески

Охрид

08-12

10

СТМ Охрид

07.12.

ЕМСА – студенти по медицина

Центар

10-17

20

Во ИТМ

07.12.

СОУ Димитар Влахов

Струмица

08-14

25

 

08.12.

Празник Св.Климент Охридски

       

09.12.

ПСУ Јахја Кемал

Гостивар

12-16

15-20

 

09.12.

ФЕНИ Индустри

Кавадарци

09-15

40

 

09.12.

ПС Тетово

Тетово

09-13

20

БХ

09.12.

Здружение на граѓани (ВМРО)

Прилеп

09-15

40-50

Не е потврдена

10.12.

сабота

       

11.12.

недела

       

 

< kthehu mbrapa