Хуманитарен одговор

Настан со учесници на симулациска вежба “Хуманитарен Одговор 2023”

На 5-ти ноември 2023 година Црвениот крст на РСМ организираше настан со учесниците на симулациската вежба “Хуманитарен Одговор...>>


Симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023“

Со симулација на прва помош при итна ситуација – земјотрес, Црвениот крст на РСМ на 18.10.2023 кај Градски...>>


Симулациска вежба Хуманитарен одговор 2023

Црвениот крст на Република Северна Македонија, денес во Скопје организираше симулациска вежба во итна ситуација–земјотрес. Покровител на вежбата...>>


Погледнете го видеото од денешната генерална проба на вежбата “Хуманитарен одговор 2023”

Погледнете го видеото од денешната генерална проба на вежбата “Хуманитарен одговор 2023” 👇 Ве очекуваме во среда на...>>


СООПШТЕНИЕ/ПОКАНА за симулациска вежба на 18 октомври Црвен крст на Република Северна Македонија

Црвениот крст на Република Северна Македонија на 18 октомври 2023 година во 11:00 часот, во Скопје ќе реализира...>>


СООПШТЕНИЕ за 15 октомври Црвен крст на Република Северна Македонија

       Црвениот крст на Република Северна Македонија на 18 октомври 2023 година, во Скопје ќе реализира симулациска вежба...>>


< врати се назад