Lajme të tjera

Fakulteti për siguri – Shkup dhe Kryqi i Kuq i RMV-së do të bashkëpunojnë në ndërtimin e sistemit për përgatitje dhe përgjigje nga katastrofa

Dekani i Fakultetit për siguri prof. d-r Nikolla Dujovski dhe prorektori prof. d-r Marjan Gjurovski vizituan Qendrën për...>>


Sot eshte Dita e Kryqit te Kuq dhe Gjysmehenes se Kuq!

Sot dhe cdo dite tjeter do vazhdojme te duartrokisim per te gjithe vullnetarët dhe te punsuarit qe ballafaqohem...>>


8 MAJ – DITA BOTËRORE E KRYQIT TË KUQ DHE GJYSMËHËNËS SË KUQE

Përderisa bota vazhdon të ballafaqohet me përhapjen e pandemisë me virusin e KOVID-19, 14 milion vullnetarë aktiv dhe...>>


MINISTRI NIKOLLA DIMITROV DHUROI 10.400 MASKA MBROJTËSE DHE 1000 VIZIRË

Sot, në Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut në vizitë ishte ministry për punë të...>>


Dita botërore për siguri dhe shëndet në punë

Në Ditën botërore për siguri dhe shëndet në punë iu japim nderë të gjithë nëpunësve shëndetësorë. Ata në...>>


See all