16 Shtator, 2019

U largua edhe një aktivist dhe mbështetës i Kryqit të Kuq. Pas një sëmundjeje të shkurtër më 13.09.2019 vdiq Mitko Veljkoviq, vullnetar shumëvjeçar i Kryqit të Kuq Karposh, lider i madh i të rinjve pas pavarësisë së Shoqatës Nacionale dhe Kryetar i Rinisë së Kryqit të Kuq të Maqedonisë në periudhën 1996-2000. Do të kujtohesh përjetësisht me energjinë dhe shpirtin tënd human. Pusho në paqe!

< kthehu mbrapa