Lajmet kryesore

21 Maji – Pavarsimi i Kryqit të Kuq

Me pavarësinë e shtetit, Republika e Maqedonisë së Veriut theksoi nevojën e pavarësisë së Kryqit të Kuq të...>>


Trajnim në fushën e parandalimit, kujdesit ndaj punonjësve dhe rritjes së cilësisë së punës në E-112.

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në periudhën prej 16.05.2022 deri më 20.05.2022 ka mbajtur...>>


Takim me përfaqësues të kompanive të sigurimit

Më 18.05.2022 në hapësirat e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim me...>>


U mbajt mbledhje rajonale për përkrahjen e planeve kombëtare për përkrahjen e popullatës në lëvizje

Në periudhën 17-18 Maj 2022 në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë, u organizua një takim rajonal nga Federata Ndërkombëtare...>>


Edukimi i motivuesve të rinj për dhurim vullnetar të gjakut

Në periudhën prej 06 – 08 maj të vitit 2022 në Qendrën për kuadro dhe rekreacion “Solferino” në...>>


U shënua 8 Maji – Dita botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe

Më 8 Maj në Parkun e qytetit Guaca në Shkup u shënua Dita botërore e Kryqit të Kuq...>>


Zjarr në Kryqin e Kuq Kavadar, objekti është djegur tëresisht

Të gjithë ne në Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut me shqetësim të madh sot...>>


Shërbim i ri i Kryqit të Kuq – transporti i personave me automjete speciale të posaçërisht të pajisura për qëllime të posaçme

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore përmes Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit nga 15...>>


Urime festa e Ramazan Bajramit!

Të nderuar, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut uron të gjithë qytetarëve të besimit islam...>>


Të rinjtë në aksion

Në kuadër të programit PVH, deri më 5 prill 2022 janë realizuar të gjitha trajnimet nga ana e...>>


Vizitë e përfaqësuesit të Gjysmëhënës së Kuqe të Turqisë

Më 22 Prill 2022, në Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim në...>>


Vizitë e Udhëheqësit të Zyrës Rajonale të FNKK znj. Maria Christensen

Në periudhën 18-22.04.2022, Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut e vizitoi kryetarja e zyrës rajonale...>>


< kthehu mbrapa