13 Prill, 2023

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut të gjithë besimtarëve krishterë në Republikën e Maqedonisë së Veriut uron festën e madhe krishterë – Pashkët dhe u uron momente gëzimi, paqe dhe dashurie në çdo shtëpi.

< kthehu mbrapa