29 Gusht, 2017

Aksionet tradicionale të dhurimit të gjakut

Për nder të festës Fjetja e Nënës Më të Shenjtë të Perëndisë, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë dhe Instituti i Mjekësisë së Transfuzionit të RM-së organizojnë aksione tradicionale të dhurimit të gjakut si vijon:

  1. Manastiri Fjetja e Nënës Më të Shenjtë të Perëndisë – fshati Matkë më datë 27.08.2017 nga ora 18:30 – 23:30 dhe më datë 28.08.2017 nga ora 08:30 – 14:30.
  2. Manastiri sh. Joakim Osogovski – Kriva Pallankë më datë 28.08.2017 nga ora 12:00 – 18:00.
  3. Shtëpia e ARM-së – Shkup më datë 28.08.2017 nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

 

I presim të gjithë dhuruesit e gjakut të na bashkohen, veçanërisht ata që tradicionalisht dhurojnë gjak në këtë ditë.

< kthehu mbrapa