3 Nëntor, 2016

AKSIONI I 6-të TRADICIONAL ME MOTO KLUBIN “GUARDIAN ANGELS MC”

Në kuadlr të aktiviteteve me rastin e shënimit të 8 vjetorit nga formimi i Moto Klubit “Guardian Angels MC”, më 08 tetor të vitit 2016 në bashkëpunim me Kryqin e kuq të Republikës së Maqedonisë, Institutin për mjekësi transfuziologjike dhe Organizatën komunale të Kryqit të kuq Qendër në hapësirat e Qendrës ditore për dhurimin e gjakut u realizua kaisoni i 6-të tradicional për dhurimin e gjakut. Në aksion, përskaj gjithë simpatizuesve të motoçikletave, u kyçën edhe qytetarë human. Gjithmonë është mirë të theksojmë se me dhurimin e gjakut bartet vetëdija humane tek motoristët, për çka dëshmon edhe nxitja e një pjese të tyre për herë të parë në jetën e tyre të dhurojnë gjak.

< kthehu mbrapa