25 Shkurt, 2022

Apel për popullatën e Ukrainës

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut i bashkangjitet Apelit të publikuar nga Kryqi i Kuq i Ukrainës për ndihmë për popullatën e Ukrainës. Qëllimi i këtij Apeli është të ofrojë ndihmë financiare për popullatën e Ukrainës.

Kryqi i Kuq i RMV, në solidaritet me popullaten е goditur të Ukrainës, dhuron 10,000 euro të cilat do t’i transferohen në Kryqin e Kuq të Ukrainës.

Apelit mund t’i bashkohen të gjithë personat juridikë dhe qytetarët e interesuar duke ofruar ndihmë financiare në:

– Llogaria e Fondit të Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RMV: 300000001327966, numri tatimor: 4030984271620 AD Banka Komerciale me shënim: ndihmë për popullatën në Ukrainë.

– si dhe të dhuroni 100 denarë duke telefonuar në numrat e telefonit 143 400.

– Për donacionet e fondeve në valutë:

NAME OF THE ORGANIZATION: RED CROSS OF THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA

BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA

BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11

SWIFT CODE: KOBSMK2X

IBAN CODE: MK07300701000001228

 

Mjetet financiare mund ti dhuroni nga data 25.02.2022 deri më 15.03.2022.

< kthehu mbrapa