Cka shkruajn Mediat per Ne

Седумдесет и пет болнички кревети и наткасни од Црвениот крст на Австрија за ЈЗУ (10.10.2013, ТВ Сител)

Седумдесет и пет болнички кревети и наткасни кои се донација од Црвениот крст на Австрија ќе бидат распределени...>>


< kthehu mbrapa