2 Maj, 2013

Apel

Kryqi i Kuq i R.Maqedonisë i bashkangjitet apelit të lëshuar nga Federata Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe, për të ndihmuar popullsinë e prekur nga tërmeti shkatërrues që goditi pjesen lindore turke në Van, të dielën.
Qëllimi i kësaj thirrje është ngritja e vetedijes te popullatës te mbështetjes reciproke, dhe të sigurojë ndihmë për viktimat nga tërmetit që e kaploi Turqin.
Mjetet per kete Apel mund ti paguheni në xh.llogarinë bankare 300000001327966. Numri tatimor 4030984271620 Bankës Komerciale SHA – ndihmë e caktuar në popullsinë e prekur nga tërmeti shkatërrues në Turqi, dhe për të dhuruar 100 denarë duke telefonuar në numrat e telefonit 070/075/077 143-400.
Mjetet mund të dhuroni deri ne fund te muajit nëntorit 2011.
< kthehu mbrapa